טכנולוגיית סחיטה איטית המסייעת בשמירת הערכים התזונתיים של המזון
סוחטת מגוון מזונות כגון עלים (עשב חיטה), פירות וירקות קשים
מצוינת גם להכנת סורבה מפירות קפואים, פטה וממרחים, חמאות אגוזים, תחליפי חלב (כגון חלב שקדים)
ניתן להשתמש במסחטה לסחיטת מגוון מזונות כגון עלים, פירות וירקות קשים. בנוסף לסחיטת מיצים ניתן להכין באמצעות מסחטת האוסקר סורבה מפירות קפואים, פטה וממרחים, חמאות אגוזים ואף פסטה מבצק ביתי. בשונה ממסחטות מיצים איטיות אחרות, מסחטת האוסקר DA-1000 סוחטת בקלות עלים ירוקים וירקות קשים כרימונים עשב חיטה וכדומה ובכך יתרונה הגדול. יתרונותיה לעומת מסחטות מיץ סליליות אנכיות הן: