אימון הוא תהליך חיוני להגדלת מסת השרירים בגוף, עד כאן אין ויכוח ..אבל מה התפקיד שיש לתזונה בהשגת גוף חטוב ובשמירה עליו ? או במילים אחרות: האם שרירי הבטן מיוצרים במטבח?
אם אתם לא מכירים את הביטוי ״מיוצרים במטבח״ אז הנה עובדה מוכחת:
מתאמנים רבים, בתחילת דרכם אינם מודעים לידיעה חיונית להצלחת חיטוב הגוף ושרירי הבטן בפרט ״בטן נוצרת במטבח״ זה בערך כמו שזה נשמע. אימון אינו חשוב כמו התזונה שלך עבור שרירי הבטן שלך, אבל עד כמה זה נכון? יש כמה דברים שונים שכדאי להסתכל עליהם:
וכאן מגיעה הנקודה החיונית להצלחת תהליך חיטוב שירירי הבטן:
זה נכון! התזונה שלך ממלאת תפקיד עצום בהבלטת שרירי הבטן והצגתם בצורה גלויה יותר. הבטן שלך היא אחד המקומות הראשונים ואחד המקומות הקלים ביותר לאחסון שומן. כך בנוי הגוף שלנו, ואין שום דבר שאפשר לעשות בקשר לזה. העניין הוא שאם מייצרים שרירי בטן במטבח, אפשר להחביא אותם גם שם. עבור אתה צריך להיות בעל אחוז שומן נמוך למדי של כ 22% ומטה כדי ששרירי הבטן שלך, או יותר נכון קווי המתאר שלהם יבלוט החוצה מבעד למעטפת השומן והעור.
זה לא באמת משנה כמה אתה שוקל, מה שחשוב יותר זה אחוז שכבת השומן המכסה אותם. זה נכון גם לאנשים שעשויים להיות בתת משקל.
הדבר החשוב ביותר שיש להסתכל עליו כשאתה עושה דיאטה כדי לקבל שרירי בטן בעלי קווי מתאר יפים ובולטים - הוא צריכת השומן שלך. אתה צריך לאכול נכון, בכל ארוחה, ולהתמיד בכך במשך תקופה ארוכה . לתוצאות הרצויות, אתה צריך להפחית באופן מסיבי את צריכת הסוכר והשומן הרווי וליצור לעצמך גירעון קלורי קטן. תוכל להשיג גירעון קלורי ע״ אימוטן אירובי על מכשיר כושר שתעדיף כמו מסלול ריצהף אופני כושר, אופני ספינינג או מכשיר סקי שנקרא אליפטיל. הכוונה בגירעון קלוריות הוא צריכתשל כ 200 קק"ל מתחת לקצבה היומית שלך, כך תוכל להוריד שומן. ברגע שתחשב ותרגיש מה היא צריכת הקלוריות לתחזוקת משקל הגוף שלך ותתמיד תשיג תוצאות חיטוב מדהימות.
כן, מחקרים מראים שתזונה היא המפתח. יחס האחוזים בן ארילה נכונה וצריכת קלוריות חכמה לבין אימון במכון עומד על יחס של 70 ל 30 , כשתהליך הדיאטה מנצח בגדול !
70% מטבח , 30% כושר, להשגת תוצאות מהירות אתה צריך לאכול בזהירות ולהתאמן לעתים קרובות, במיוחד אם אתה מתכוון לשמור על תוצאות החיטוב לטווח אורך