הטוסט הזה ממש אחד המועדפים עליי. אני אופה את הלחם, מוסיף חמאת בוטנים, בננות פרוסות ומזיף מעליה. אני בוחר במוצרים שמיוצרים מקומית כשאפשר, כדי לקבל את כל היתרונות של מוצרים טבעיים. כשמדובר בדבש, יש חקיקות שמראות שהן יכולות לעזור עם האלרגיות שעשויות להיות לך באזור שאתה חי. מניחים מעל קינמון וזהו, מוכן להגשה. זה טעים ומלא בכמות גדולה של קלוריות ואנרגיה.
מנה גבוהה בחלבון ומאפשרת לנו לקבל הרבה תזונה. היוגורט מספק לנו את החלבון הדרוש לבניית שרירים ורקמות. התותים, הבננות, האגוזים היבשים והדבש יתנו לך את הדלק שנדרש לך. כל אלה יתרמו לך שפע של אנרגיה, חומרי גלם טובים ופחות קלוריות.
אני אוהב לעשות את המעדן סירבי שלי בעצמי. בקופסאת מייזון נוכל למלא את המהפכה ולהוסיף מגוון רפואיות מהשפע שנודעות לנו. בקירור, אפשר להציבו על השולחן ולנסות. זה פשוט כל כך נוח!
מעדה גבוהה בחלבון שמאפשרת לנו לקבל את החלבון הדרוש לבניית שרירים ורקמות. היוגורט מספק לנו את החלבון הדרוש לבניית שרירים ורקמות. התותים, הבננות, השקדים היבשים והדבש יתנו לך את הדלק שנדרש לך. כל אלה יתרמו לך שפע של אנרגיה, חומרי גלם טובים ופחות קלוריות.
אני רוצה להוכיח שאפשר להכין פינת חטיף בעלת אנרגיה גבוהה מבלי להפוך אותה לא בריאה. אנחנו חושבים שאם נאכל הרבה קלוריות והמון דלק ואנרגיה אנחנו חושבים שכאשר תרצו להתפנות לגופך ולאכול ארוחות גבוהות בקלוריות דברים לא בריאים אך זה פשוט לא נכון. זה דרך טובה לאכול משהו שבריא מאוד ונקי אך בו זמנית גבוה בקלוריות.
אני אוהב להכין את המעדן שלי בעצמי. בקופסת מייזון אנו יכולים למלא את המגוון רפואי שמוכר לנו. בקירור, אפשר להציבו על השולחן ולנסות. זה פשוט נוח עד שתביטו בו.
התחלתי את יומי עם ארוחת בוקר עשירה מבוססת יוגורט יווני בננה פרוסה, תותים, בצל יבש ודבש. זה לא רק טעים, אלא גם מספק את האנרגיה והחומרים הטובים שנדרשים כדי להתמודד עם יום מאתגר. היוגורט מעניק חלבון לבניית שרירים, הבננות והתותים מספקים דלק והשקדים היבשים והדבש מתוקים מוסיפים אנרגיה מהירה לנפש. זו דרך פשוטה וטעימה להתחיל את היום בצורה בריאה ומעודדת יציבה.
המיקס האישי של קרומבורים הוא דרך מצוינת ליצור חטיפי אנרגיה גבוהה בבית במשך כמה דקות בלבד. אם אתה מחפש תכניות תזונה ביוטיוב, תמצא אנשים מדברים רק על תזונה לדיאטה ואיך לרדת במשקל. אבל אין הרבה דברים שמדברים על חטיפי אנרגיה טובים. כך שזה בשבילך, שרוצה להוסיף משקל באופן בריא. אם אתה יודע שלא אכלת מספיק ויש לך משימה גדולה מולך, החטיפים הללו בשבילך.
קרומבורי הטוסט הזה מעולם מהטובים שיש. אני מטגן את הלחם, מניח חמאת בוטנים, בננות פרוסות ומזיף מעל. בוחר מוצרים מקומיים כשאפשר לקבל את כל היתרונות של מוצרים טבעיים. עם הדבש, חשיבי לדעת שאם יש דיבורים על כך שהדבורים שלך חיים באזור שאתה חי, יש חקיקות שמראות שהן יכולות לעזור עם האלרגיות שעשויות להיות לך באזור שאתה חי.
קרומבור אישי עם לחם מולא בחמאת בוטנים, תותים ושקדים יבשים הוא מקומי, טעים ומאוד בריא. הלחם מואר בחמאת הבוטנים, התותים והשקדים היבשים מוסיפים דלק לגוף ועוזרים בספיגת האנרגיה. זהו פתרון טעים ובריא לקרומבור גבוה באנרגיה שיעזור לך להתמודד עם היום האתגרי שלך.
אני אוהב להכין מעדן סירבי בעצמי במשך כמה דקות. בתבנית מייזון, אנו יכולים לתת קצת צבע ליומנו ולהוסיף רכזים רפואיים שהם טובים לנו. לאחר הקירור, ניתן לשים אותו על השולחן וליהנות ממנו. זה כל כך נוח!
סמוזי חלבון הוא מקור בריא ועשיר לחלבון שיכול לשפר את בריאותנו. בחירה נבונה בצריכת סמוזי חלבון עשויה לתרום לבניית שרירים ורקמות באופן אפקטיבי. אילו תוספות כגון בננות, תותים, אגוזים היבשים ודבש יכולות לספק לך את הדלק והחומרים הטובים הנחוצים לגוף? כל אלה יספקו לך אנרגיה בשפע, חומרי גלם מזינים ופחות קלוריות. הוספת סמוזי חלבון לתפריט שלך עשויה להשפיע חיובית על רמת האנרגיה שלך ולסייע לך לשמור על בריאות כללית טובה.
יש אפשרות לשפר את האיכות של המזון שאנו אוכלים על ידי הוספת סמוזי חלבון לתפריט היומי שלנו. מומלץ לשלב סמוזי חלבון עם תוספות טעימות כגון פירות טריים, אגוזים ודבש כדי ליצור ארוחה טעימה ובריאה בו זמנית. הספקת אנרגיה וחומרים תזונתיים חשובים במהלך היום עשויה לתרום לתחושת טובת יום ולביצועים משופרים בפעילות היומית שלנו.
סמוזי חלבון הוא בחירה מצוינת עבור אנשים שמחפשים מקור אנרגיה גבוהה ובריא שיספק להם כל החומרים המזינים הנחוצים לפעילות יומית מוצלחת. הוספת סמוזי חלבון לתפריט היומי תעניק לך תחושת שובת נפש ותסייע לך להתמודד בצורה מוצלחת עם אתגרים יומיומיים במהלך היום. נסיון לאכול בריא אינו צריך להשפיע על טעמך - תוכל ליהנות ממנות טעימות ומספקות המבוססות על סמוזי חלבון.
במהדורה זו של מנה גבוהה באנרגיה אנו נכין את סופגניית הביצים. אנו משתמשים בגבינת צ'דר, חצילים, אורגנו, ביצים וכמובן, רוטב סלסה. אני משתמש ברוטב סלסה רגיל, היתרון שבו הוא שאינו מכיל סוכר מתוספת. הסוכר הנמצא ברוטב הוא מתוך העגבניות כפי שהן. אני שובר שתי ביצים, מוסיף קמח טיגון קל, וקמח ברגע שהם לשדה יציב על הקורותה ולאחר הרטיבה כשאני עושה ביצה שתוקפה את הטורטיה ולאחר 5 שניות אני מגרר אותה לעבר הלחם. אז אני מוסיף את גבינת החדר עליה אתה יכול להשתמש בכל גבינה אחרת שאתה רוצה, אני אוהב את גבינת החדר כי היא נותנת טעם נכון. אני מוסיף את הסלסה, מוסיף פלפלים חריפים, אורגנו, מגרר את זה שוב. פעם נוספת כאשר יש לנו את סופגניה המוכנה. שם יש לנו חמישה סופגניות בריאות וגבוהות באנרגיה שתוכלו להכין בעצמכם בתוך 5 דקות או פחות. אין סיבה לנדוד חברים, נפגש בסדר. מקווה שנהניתם מהווידאו, אל תשכחו ללחוץ על הלייק ולהירשם, כי הרבה מכם לא רשומים. מה קורה עם ההרשמה הזו? תראה אותי בקרוב.